vrijdag, december 3, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagKNVB Beker | SC Cambuur met speels gemak langs Ajax zaterdag

KNVB Beker | SC Cambuur met speels gemak langs Ajax zaterdag

Het in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal uitkomende Ajax is, zoals vooraf ook werd verwacht, uitgeschakeld in de strijd om de KNVB Beker tegen SC Cambuur (0-5). De club uit de Eredivisie was heer en meester in Amsterdam.

De ploeg uit Leeuwarden kwam na 22 minuten aan de leiding, daar had men echter wel de hulp van de tegenstander voor nodig. Het was Xamm Flemming die de bal achter zijn eigen doelman wist te werken (0-1). Nog voor de pauze werd het duel beslist, SC Cambuur ging met een voorsprong van 0-3 de kleedkamer in door treffers van Krastev en Schouten.

Net binnen het uur kwam de 0-4 op het bord te staan, nu was het Stefan Smal die vanuit een hoekschop de bal ongelukkig op zijn voet kreeg waardoor hij tekende voor het tweede eigen doelpunt van de avond. De laatste treffer van de avond kwam op naam van Doodeman in de 74ste minuut waardoor er een eindstand van 0-5 op het bord kwam te staan op sportpark De Toekomst.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS