Volg ons

Eerste Divisie

KNVB Beker: SC Cambuur kan het Fortuna Sittard niet moeilijk maken

KNVB Beker: SC Cambuur kan het Fortuna Sittard niet moeilijk maken

Fortuna Sittard heeft zich vrij eenvoudig weten te plaatsen voor de kwartfinale van de KNVB Beker. De ploeg was tot de slotfase heer en meester tegen SC Cambuur en mocht het zichzelf aanrekenen dat men het duel niet vroegtijdig in het slot wist te gooien (2-1).

Semedo
De Limburgers controleerden vanaf het beginsignaal van de scheidsrechter de wedstrijd en kwamen na negentien minuten spelen terecht op voorsprong tegen de ploeg uit de Eerste Divisie. El Messaouidi stak het middenveld over en Semedo schoot even later van afstand raak (1-0). SC Cambuur wist weinig tot niets te creëren in de eerste helft en in het tweede bedrijf was dat niet veel beter.

Rode kaart
Fortuna Sittard kreeg mogelijkheden om de voorsprong uit te breiden, maar slaagde daar tot de tachtigste minuut niet in. Toen was het echter Lamprou die de 2-0 binnen kopte waardoor het duel beslist leek te zijn. Vier minuten later moest de thuisploeg verder met één man minder, dit nadat doelman Ozer met een rode kaart het veld moest verlaten. De arbiter constateerde dat de sluitpost een tegenstander na trapte. Even later plaatste Rossi de 2-1 op het scorebord en was er even hoop in de harten van de Cambuur-fans, verder dan deze treffer kwam de ploeg echter niet waardoor Fortuna Sittard zich plaatste voor de kwartfinale van de beker.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie