Volg ons
Giovalli Serbony VVSB

Derde Divisie Zaterdag

KNVB Beker: Samenvattingen VVSB en IJsselmeervogels

KNVB Beker: Samenvattingen VVSB en IJsselmeervogels

VVSB en IJsselmeervogels hebben dinsdagavond niet voor een verrassing in de KNVB Beker kunnen zorgen. Beide ploegen namen het in de achtste finales van het nationale bekertoernooi op tegen een ploeg uit het betaald voetbal. FC Volendam was een maatje te groot voor VVSB, terwijl sc Heerenveen alle moeite had met IJsselmeervogels.

Samenvattingen bekerwedstrijden

VVSB behaalde vorig jaar nog op sensationele wijze de halve finale van de KNVB Beker. Dit jaar bleef eenzelfde sprookje uit. Een vroege 1-0-achterstand kon nog gerepareerd worden, maar uiteindelijk ging het team van trainer Wilfred van Leeuwen in een mistig Kras Stadion met 4-1 onderuit. Een stuk spannender was het in Bunschoten-Spakenburg. IJsselmeervogels hield sc Heerenveen, dat in de Eredivisie vierde staat, lang op 0-0. Op het moment dat een verlenging aanstaande leek sloeg Heerenveen toch toe: 0-1. Hieronder de links naar de samenvattingen van de bekerwedstrijden.

Samenvatting FC Volendam – VVSB

Samenvatting IJsselmeervogels – sc Heerenveen

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag