zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagKNVB Beker: ODIN'59 kan niet stunten tegen Vitesse, FC Eindhoven wint van...

KNVB Beker: ODIN’59 kan niet stunten tegen Vitesse, FC Eindhoven wint van Excelsior en Roda JC uitgeschakeld

Het in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal uitkomende ODIN’59 is er niet in geslaagd om de volgende ronde van de KNVB Beker te bereiken in het Gelredome. In Arnhem was zoals verwacht werd Vitesse te sterk voor de amateurploeg (4-0). Roda JC verloor in het Abe Lenstra Stadion van Heerenveen (0-2) en FC Eindhoven wist Excelsior te verrassen in Rotterdam (0-2). 

Vitesse – ODIN’59
Het duurde 24 minuten totdat Vitesse voor de eerste keer het net van de tegenstander wist te vinden. Thomas Buitink wist de bal met een lobje over doelman Meenderink te krijgen (1-0). Drie minuten later stond ook de 2-0 op het scorebord toen Oussama Darfalou raak kopte. Nog voor e pauze liep de profclub uit naar 4-0 door doelpunten van Patrick Vroegh en Tomas Hajek.

Heerenveen – Roda JC
De thuisploeg kwam net voor de pauze op voorsprong door een treffer van Van Bergen (1-0). In de 55ste minuut bepaalde Veerman de eindstand op 2-0.

Excelsior – FC Eindhoven
De Brabantse vereniging wist in de 64ste minuut op voorsprong te komen door Jort van der Sande (0-1).Twee minuten voor het einde van de officiële speeltijd bepaalde Samy Bourard (0-2).

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD