Volg ons

Eerste Divisie

KNVB BEKER: NAC Breda stunt in eigen huis tegen PSV

KNVB BEKER: NAC Breda stunt in eigen huis tegen PSV

De laatste wedstrijd in de achtste finale van de KNVB Beker leverde een daverende verrassing op. Eredivisionist PSV ging in Breda met 2-0 onderuit tegen het in de Eerste Divisie acterende NAC.

In de eerste helft kreeg PSV enkele mogelijkheden om op voorsprong te komen, maar het ontbrak zoals vaker aan scherpte bij de afronding. De beste kans in deze fase van de wedstrijd was voor NAC, maar na iets meer dan 45 minuten voetbal stond er een tussenstand van 0-0 op het scorebord.

In de 54ste minuut werd de score geopend in het voordeel van de thuisploeg. Denzel Dunfries greep niet goed in en Othman Boussaid wist het net van de tegenstander te vinden (1-0). Nog net binnen het uur mioest PSV verder met één man minder. Timo Baumgartl kreeg de rode kaart nadat hij de doorgebroken Boussaid vasthield. Een kwartier voor het einden van de officiële speeltijd werd het duel beslist toen een schot van Ivan Ilic van richting veranderd werd door een tegenstander en over doelman Unnerstall heen in het doel verdween (2-0).

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie