Volg ons

Derde Divisie

KNVB Beker | Koninklijke HFC verslaat Harkema, Spakenburg met vertrouwen richting Derby

KNVB Beker | Koninklijke HFC verslaat Harkema, Spakenburg met vertrouwen richting Derby

Spakenburg kan met vertrouwen toeleven naar de Derby tegen IJsselmeervogels. De Blauwen boekten een degelijke 3-0 zege op DFS. Koninklijke HFC werd al vroeg in het zadel geholpen door Harkemase Boys.

Koninklijke HFC zette voor de pauze al een belangrijke stap naar de volgende bekerronde tegen Harkemase Boys. Niet alleen maakte Khalid Tadmine al vroeg de 1-0, twee gele kaarten in kort tijdbestek voor Noureddine Boutzamar hielp bepaald ook niet mee. Toen Floris van der Linden na ruim een uur de 2-0 maakte was het duel wel gespeeld. In de slotfase zorgde opnieuw een doelpunt van Van der Linden en één van Franklin Lewis voor een 4-0 eindstand en een lange busreis voor de Friezen.

Spakenburg hoopte, vijf dagen voor de Derby, niet al te diep te hoeven gaan tegen DFS. Daarin slaagde het aardig, want Tom van der Neut scoorde al vroeg de 1-0. Halverwege de tweede helft maakte Kevin Sterling er 2-0 van en daarmee konden de Blauwen zich toch nog enigszins sparen voor de beladen dorpsstrijd van zaterdag. In blessuretijd verzilverde Olaf van der Sande nog een strafschop, waardoor het duel in 3-0 eindigde.

Advertentie
Advertentie
Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

[whydonate_btn]

Meer over Derde Divisie