Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

KNVB Beker: Katwijk na strafschoppen onderuit tegen TOP Oss, IJsselmeervogels verslaat SteDoCo

KNVB Beker: Katwijk na strafschoppen onderuit tegen TOP Oss, IJsselmeervogels verslaat SteDoCo

TOP Oss mag blijven dromen van een mooi bekeravontuur nadat het dinsdagavond op vreemde bodem na het nemen van strafschoppen af wist te rekenen met Katwijk. IJsselmeervogels zien we ook terug in de volgende ronde omdat het in eigen huis te sterk was voor SteDoCo (1-0).

Katwijk deed  in eigen huis niets onder voor de tegenstrever die uitkomt in de Eerste Divisie. In de tweede helft kreeg de uitspelende formatie grote kansen om op voorsprong te komen, maar daar slaagde men niet in. Ook in de verlenging was vv Katwijk dichtbij een doelpunt, maar na iets meer dan 120 minuten voetbal stond er nog altijd een stand van 0-0 op het scorebord. De strafschoppen werden vervolgens beter genomen door TOP Oss. De beslissende strafschop werd gemist door Susan, hij schoot de bal over het doel van sluitpost Ronald Koeman.

IJsselmeervogels won van SteDoCo door een doelpunt van Eef van Riel. Hij kon de bal binnen tikken na goed doorzetten van Ahmed el Azzouti (1-0). Dit in de 39ste minuut van het duel. Deze treffer bleek later de beslissende te zijn.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag