maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlClubsGVVVKNVB Beker: HHC fortuinlijkste bij FC Lienden, zevenklapper GVVV tegen Magreb '90

KNVB Beker: HHC fortuinlijkste bij FC Lienden, zevenklapper GVVV tegen Magreb ’90

GVVV heeft in een galavoorstelling zich geplaatst ten koste van Magreb ’90 voor het hoofdtoernooi van de KNVB Beker. Een stuk moeizamer verging het HHC Hardenberg, dat FC Lienden met het nodige kunst en vliegwerk uitschakelde.

Strafschop helpt HHC langs FC Lienden
Verdiend was het niet, maar niemand die daar na afloop bij HHC Hardenberg om maalde. Een strafschop in de 86ste minuut, gegeven na een lompe overtreding van FC Lienden-doelman Jan Schimmel op Rens van Benthem, werd benut door Shkodran Metaj. Een bittere pil voor FC Lienden, dat over het gehele duel de betere ploeg was geweest en de gevaarlijkste kansen kreeg. Met dank aan doelman Sander Danes bleef HHC echter op de been.

GVVV eenvoudig langs Magreb ’90
Met speels gemak heeft GVVV zich geplaatst voor het hoofdtoernooi van de KNVB beker. Magreb ’90 werd met liefst 7-0 verslagen. Na een klein half uur brak Jeremy de Graaf de wedstrijd open. De van VVOG overgekomen spits tekende bovendien vlak voor rust voor nog eens twee treffers, waarmee hij bij zijn eerste officiële wedstrijd in dienst van GVVV al bij rust een hattrick te pakken had. Na een klein uur maakte Robin Mulder de 4-0. Voor veel Veenendaalse Blauwen zal de 5-0 gevoelsmatig het hoogtepunt zijn geweest. Na lang blessureleed scoorde de ingevallen Simon Brouwer. Een kleine tien minuten voor tijd scoorde Jeremy de Graaf zijn vierde treffer van de avond, waarna het slotakkoord was voor Mulder met de 7-0.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD