Volg ons

Derde Divisie

KNVB Beker | Groene Ster weet ook TEC aan de zegekar te binden, half dozijn treffers voor ADO tegen OJC

KNVB Beker | Groene Ster weet ook TEC aan de zegekar te binden, half dozijn treffers voor ADO tegen OJC

Groene Ster blijft dit seizoen uitstekend presteren, in de hoofdklasse B wist het dit seizoen tot op heden alle wedstrijden winnend af te sluiten en woensdag plaatste het zich voor de tweede ronde van de KNVB Beker. De ploeg was te sterk voor het in de Derde Divisie uitkomende TEC (2-1). OJC ging woensdag met grote cijfers onderuit tegen ADO Den Haag. 

Groene Ster – TEC
De trotse koploper van de hoofdklasse B van het zondagvoetbal kwam net voor de pauze aan de leiding tegen de vereniging uit Tiel. Mick Hellemons was de gevierde man bij Groene Ster (1-0), dat op dat moment al met tien man speelde. Enige tijd voor de openingstreffer moest Jorrit Ritzen vertrekken met rood. In de tweede helft resuteerde een snel en goed uitgevoerde counter in de 2-0.Een mooie voorzet van Dylan Zwartjes werd met het hoofd afgerond door Cem Unal. Bart Westerlaken bracht de spanning nog wel terug in de 78ste minuut , maar verder kwamen de gasten niet waardoor Groene Ster zich plaatste voor de tweede ronde. 

OJC – ADO Den Haag
De supporters van de ploeg uit Rosmalen wisten na de eerste vijfenveertig minuten al dat een stunt tegen de club uit de Eredivisie onmogelijk zou zijn. Op het scorebord stond toen namelijk de tussenstand van 0-3. Dit door doelpunten van Abdenasser El Khayati, Tomas Necid en Tom Beugelsdijk. In de tweede helft wist ADO Den Haag de voorsprong verder uit te bouwen. In de 59ste minuut was het wederom El Khayati die verantwoordelijk was voor de 0-4. Sheraldo Becker en Necid bepaalden de eindstand op 0-6.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie