Volg ons

Eerste Divisie

KNVB Beker | Go Ahead Eagles kansloos onderuit tegen Ajax

KNVB Beker | Go Ahead Eagles kansloos onderuit tegen Ajax

De lijstaanvoerder van de Eerste Divisie, Go Ahead Eagles, kan zich vanaf woensdagavond helemaal richten op de competitie. De ploeg ging, zoals vooraf verwacht was, in de Johan Cruijff Arena onderuit tegen Ajax (3-0). Dit ondanks dat de Amsterdammers niet met de sterkste formatie aan de aftrap verscheen.

Neres
Ajax kwam na 35 minuten spelen op voorsprong door David Neres. De Braziliaan passeerde met een eenvoudige schijnbeweging Veldmate en schoot met rechts de bal achter doelman Verhulst. Nog voor de pauze werd het duel voortijdig beslist toen Huntelaar de bal met een lobje gaf aan Labyad. Laatstgenoemde wist ook de sluitpost van Go Ahead Eagles te passeren (2-0).

Derde treffer
Na iets meer dan een uur spelen bracht Huntelaar de stand op 3-0. Ajax kreeg vervolgens nog meerdere mogelijkheden om de voorsprong verder uit te bouwen, maar daar slaagde men niet in. Door de zege plaatste de Amsterdammers zich dus voor de derde ronde van de KNVB Beker.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie