Volg ons

Eerste Divisie

KNVB Beker | Fortuna knikkert NEC uit bekertoernooi

KNVB Beker | Fortuna knikkert NEC uit bekertoernooi

NEC beleeft niet de beste fase van het seizoen. De Nijmeegse ploeg werd vanavond in de eigen Goffert uitgeschakeld door Fortuna Sittard: 2-3.

Het was opnieuw een pijnlijke constatering voor NEC, dat vorig seizoen door Fortuna al de voet dwars gezet zag worden in de jacht op promotie naar de Eredivisie. In de bekerontmoeting kwam de ploeg van Jack de Gier tot tweemaal toe op voorsprong, maar uiteindelijk stond het met lege handen. Na twintig minuten maakte Terry Lartey Sanniez de op dat moment dikverdiende 1-0. Twee minuten later was het echter alweer gelijk na een benutte strafschop van Mark Diemers. Een paar minuten later was er opnieuw een voorsprong voor de Nijmegenaren, ditmaal was Sven Braken trefzeker.

Daarna verloor het duel aan amusementswaarde, tot Finn Stokkers halverwege de tweede helft op fraaie wijze de 2-2 binnenkrulde. De slotfase werd een ware uitputtingsslag. Juist toen het duel leek af te stevenen op verlenging, schoot de ingevallen Lars Hutten alsnog de 2-3 binnen. Het bezegelde de uitschakeling van NEC in de beker. Ook in de competitie draait NEC bepaald niet lekker. De ploeg van De Gier verloor drie van de laatste vier competitieduels en is terug te vinden op plek 7.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie