maandag, november 29, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagKNVB Beker | FC Twente met hangen en wurgen langs O.S.S.'20

KNVB Beker | FC Twente met hangen en wurgen langs O.S.S.’20

O.S.S.’20 wist woensdagavond tot in de blessuretijd zicht te houden op een goed resultaat tegen FC Twente. In de laatste minuut van de wedstrijd werd deze pas beslist door Ramiz Zerrouki (0-2). De Brabanders kregen dus wel de complimenten, maar men stond na het eindsignaal van de scheidsrechter met lege handen.

De ploeg uit de Eredivisie kwam na een kwartier spelen op voorsprong. Zerrouki haalde verwoestend uit van grote afstand en passeerde daarmee de doelman van O.S.S.’20. De international van Algerije tekende hiermee voor zijn eerste officiële doelpunt in dienst van FC Twente.

Na iets meer dan een half uur voetbal kreeg FC Twente de mogelijkheid om de voorsprong te verdubbelen. De toegekende strafschop werd door Ricky van Wolfswinkel echter over in plaats van in het doel geschoten. O.S.S.’20 wist vervolgens stond te houden, maar moest in de blessuretijd nogmaals een treffer incasseren. Na een overtreding op O.S.S.’20-speler door Rots mocht FC Twente verder afstevenen op het doel en werd Zerrouki in staat gesteld om de bal binnen te leggen (0-2).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS