Volg ons

Eerste Divisie

KNVB Beker: FC Twente laat zich in eigen huis verrassen door Go Ahead Eagles

KNVB Beker: FC Twente laat zich in eigen huis verrassen door Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles wist dinsdagavond te stunten in Enschede tegen eredivisieclub FC Twente. De club uit Deventer was met 2-5 te sterk voor de thuisploeg waardoor het zich plaatste voor de achtste finales in de strijd om de KNVB Beker.

Flitsende start
Go Ahead Eagles wist in het eerste kwartier van de wedstrijd al op een fraaie voorsprong te komen door doelpunten van Antoine Rabillard en een benutte strafschop van Jeroen Veldmate (0-2). Na iets meer dan een half uur spelen kwam FC Twente weer terug in de wedstrijd toen Cantalapiedra een toegekende strafschop ook wist te benutten (1-2).

Ruime zege
De thuisploeg begon sterk aan de tweede helft en wist in de 47ste minuut de gelijkmaker te produceren. Het doelpunt kwam op naam van Peet Bijen. Verrassend genoeg wist Go Ahead het duel vervolgens toch met ruime cijfers te winnen (2-5). De laatste drie treffers van Go Ahead werden gemaakt door Martijn Berden, Richard van der Venne en Rabillard.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie