donderdag, juli 7, 2022
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagKNVB beker | Eemdijk in blessuretijd langs UNA, FC Lisse wint bij...

KNVB beker | Eemdijk in blessuretijd langs UNA, FC Lisse wint bij SJC

UNA en Eemdijk leken in Zeelst op weg naar een verlenging, de uitspelende formatie sloeg echter toe in de blessuretijd en boog een 2-2 stand om in een 2-4 overwinning. SJC ging onderuit tegen FC Lisse. Odin’59 en Westlandia wisten zich ook te plaatsen voor de volgende ronde van de beker door zeges op respectievelijk Dongen en SteDoCo.

UNA – Eemdijk
Brian Boogers opende na vijf minuten spelen de score in het voordeel van UNA. Aan de treffer ging een verdedigingsfout van Eemdijk aan vooraf (0-1). Na 35 minuten spelen kwamen de gasten weer naast UNA. Een snelle counter werd goed afgerond door Syrano Morrison (1-1). In de 64ste minuut bracht Teun Sebregts de stand op 2-1 en leek de thuisploeg op weg naar de volgende ronde. Drie minuten voor het einde van de officiële speeltijd wist De Graaf zijn ploeg Eemdijk op 2-2 te zetten. Een verlenging was echter niet nodig nadat Eemdijk in de blessuretijd nog twee keer toe wist te slaan, doelpuntenmakers waren Yannick Bouw en Zakaria El Bennay (2-4).

SJC – FC Lisse
De ploeg die het voorgaande seizoen degradeerde vanuit de Tweede Divisie wist zich woensdagavond ten koste van SJC te plaatsen voor de volgende ronde van de KNVB Beker. Doelpunten kwamen op naam van Oehlers en Adouch (0-2).

De uitslagen:
SJC – FC Lisse 0-2
UNA – Eemdijk 2-3
ODIN 59 – Dongen 1-0
Westlandia – SteDoCo 2-1

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS