vrijdag, december 3, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagKNVB Beker | Achilles Veen, Harkemase Boys en Gemert een ronde verder,...

KNVB Beker | Achilles Veen, Harkemase Boys en Gemert een ronde verder, geen stunt voor G.V.V.V. en IJsselmeervogels

In de eerste ronde van de KNVB Beker zijn G.V.V.V. en IJsselmeervogels er niet in geslaagd om een profclub te elimineren. De ploegen uit de Tweede Divisie verloren respectievelijk van Sparta Rotterdam (0-2) en Excelsior (0-3). Achilles Veen, NEC, Harkemase Boys en Gemert wisten ook een ticket te bemachtigen voor de tweede ronde.

Excelsior kwam bij IJsselmeervogels al na acht minuten spelen op voorsprong. Doelpuntenmaker was Hugo Botermans (0-1). Hij was in de 53ste minuut ook verantwoordelijk voor de tweede treffer van de Kralingers waardoor het duel beslist leek te zijn. Nog net binnen het uur werd de eindstand al op het bord gezet. Op aangeven van Azarkan was het Niemeijer die de doelman van de gastheren wist te passeren (0-3). Donderdagochtend is op de website van Voetbal247 een uitgebreid verslag te lezen van het duel. 


De andere Rotterdamse club, Sparta, wist zich in Veenendaal te plaatsen voor de volgende ronde. G.V.V.V. werd met 0-2 verslagen. De doelpunten van de club uit de Eredivisie kwamen op naam van Mario Engels en Vito van Crooij.

N.E.C. was te sterk voor hoofdklasser Capelle. De Nijmegenaren wisten al na vier minuten spelen op voorsprong te komen door Tavsan (0-1). Nog voor de pauze verdubbelde hij de voorsprong voor N.E.C. (0-2). Het slotakkoord was in de 63ste minuut voor Romeny (0-3).

Achilles Veen schreef woensdagavond clubgeschiedenis door de tweede ronde te bereiken van de KNVB Beker. In eigen huis werd GVV Unitas met ruime cijfers verslagen (4-0). Doelpunten kwamen op naam van Remon Koenen (2), Teun Sebregts en Rico Geeroms. Een uitgebreid verslag van het duel is donderdag te lezen op Voetbal247. 

Staphorst ging thuis hard onderuit tegen Gemert (0-3). De namen die op het wedstrijdformulier kwamen te staan als doelpuntenmaker waren Den Dekker, Kemper en Van Loon.

Harkemase Boys boekte een zege op DOVO en deed dit na verlenging. Visser wist de thuisploeg op voorsprong te zetten, maar negen minuten voor het einde van de officiële speeltijd was het Van Nispen die de 1-1 maakte. De beslissende treffer in de verlenging kwam op naam van Bentum. Een uitgebreid verslag van het duel is donderdag te lezen op Voetbal247. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS