Volg ons

Overig amateurvoetbal

KNVB: Algehele afgelasting tot 11 jaar vanwege sneeuw en kou

KNVB: Algehele afgelasting tot 11 jaar vanwege sneeuw en kou

De KNVB heeft voor zaterdag in alle districten het voetbal afgelast in de leeftijdscategorieën tot en met Onder 11. Zaterdagochtend wordt besloten over hogere leeftijden en de zogenaamde A en B categorie.

,,Dit is besloten vanwege de verwachte kou in combinatie met de wind. Gezamenlijk leidt dit tot dermate lage gevoelstemperaturen dat het met name voor de jongste pupillen niet gewenst is om te moeten voetballen”, licht de voetbalbond toe. ,,Voor het zaterdagvoetbal van de leeftijdscategorieën Onder 12 en ouder wordt voor zowel de categorie A als B zaterdagochtend uiterlijk 8.30 uur een besluit genomen. Hierdoor kan er een goede inschatting gemaakt worden, mede aan de hand van de te verwachten sneeuw.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Overig amateurvoetbal