donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTEC en VVSB in evenwicht na knotsgekke slotfase

TEC en VVSB in evenwicht na knotsgekke slotfase

Een zinderende slotfase heeft TEC en VVSB beiden een punt opgeleverd. Stond het kort voor tijd nog 1-1, in blessuretijd leek eerst Robby Holder TEC de volle winst te schenken, ware het niet dat VVSB in de slotseconden nog een strafschop kreeg, waardoor Tommy Bekooij de eindstand kon bepalen op 2-2.

Koopman
Met name over de strafschop in blessuretijd werd na afloop nog wel even nagepraat, omdat men in Tiel de penalty als een cadeautje voor VVSB beschouwde. Evengoed betekende de 2-2 eindstand een redelijk terechte eindstand gezien het wedstrijdbeeld. Daarin kreeg met name VVSB-spits Pieter Koopman (foto), deze zomer overgekomen van AFC, drie mogelijkheden om te scoren, maar ook Richelo Fecunda was dichtbij met een poging uit een onmogelijke hoek op de lat. Aan de andere kant was Serhat Koç dreigend, evenals Matthijs van Gessel.

Wereldgoal
Na de pauze was het dan eindelijk wel raak voor Koopman met een typische spitsengoal: 0-1. TEC koestert echter Josemar Makiavala, die met een waanzinnig afstandschot (aanrader om terug te kijken) de ploeg uit Tiel weer langszij bracht. In blessuretijd leek Robby Holder de matchwinner te worden met een rake kopbal. Tot scheidsrechter De Brito Roque VVSB een strafschop toekende, waar Bekooij wel raad mee wist: 2-2. Daarmee zijn zowel TEC als VVSB na de uitglijders in de eerste speelronde in ieder geval wel van de hatelijke nul af.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD