Volg ons

Hoofdklasse

Knippenborg (RKZVC) uitgeroepen tot beste amateurtrainer van Nederland

Knippenborg (RKZVC) uitgeroepen tot beste amateurtrainer van Nederland

Laurens Knippenborg is tijdens het trainerscongres in Zwolle verkozen tot de beste trainer in het amateurvoetbal. De oefenmeester, die werkzaam is voor hoofdklasser RKZVC werd genomineerd vanwege zijn uitstekende prestaties bij voornoemde voetbalvereniging. 

Kampioen
Knippenborg wist de afgelopen drie jaar kampioen te worden met RKZVC, dat momenteel in de hoofdklasse A ook weer meedoet om de prijzen. De andere genomineerde trainers waren Pierre van den Eeden (Geldrop), Wim Bakering (vv Gomos), Rogier Veenstra (Goes), Richard Plug (ODIN’59) en Dogan Corneille van Excelsior Maassluis.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse