Volg ons
Jack van Gelder AFC

Tweede Divisie

Klucht rondom degradatiekraker tussen Jong Sparta en AFC

Klucht rondom degradatiekraker tussen Jong Sparta en AFC

AFC heeft een flinke kater overgehouden aan de degradatiekraker op Het Kasteel tegen Jong Sparta. Vlak voor de wedstrijd ontstond een hoop commotie.

Afgelast of niet?
Vijf minuten voor de aftrap leek het duel alsnog te worden afgelast. Tot verbijstering van AFC, dat zag dat het veld op het Kasteel prima bespeelbaar was en vermoedde dat de krappe wedstrijdselectie van de Rotterdamse beloften wellicht schuil ging achter de poging om het duel later te laten spelen, zo stelde althans AFC-supporter Jack van Gelder op Twitter.

Vroege voorsprong
Alsnog werd besloten om te voetballen, maar het zorgde er wel voor dat de aftrap met een kwartier vertraging werd verricht. AFC kwam vlammend uit de startblokken en leidde al na een kwartier met 0-2, door treffers van Raily Ignacio en Matthijs Jesse. Ibrahim Dervisoglu maakte na een half uur spelen echter de 1-2. Vlak na rust tekende hij uit een strafschop bovendien voor de 2-2. In de slotfase greep Jong Sparta alsnog de winst. Eerst maakte Youri de Winter de 3-2, gevolgd door de derde treffer van Dervisoglu in blessuretijd. Raily Ignacio deed nog wel wat terug, maar dat was onvoldoende om de turbulente nederlaag te voorkomen: 4-3.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie