dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan der Haar klopt FC Lienden: "Ditmaal vele malen sterker"

Van der Haar klopt FC Lienden: “Ditmaal vele malen sterker”

Voor Hans van de Haar was de zege van Spakenburg op FC Lienden een speciale. De afgelopen drie jaar was hij succesvol met Lienden, dat resulteerde in een goed opbouwjaar en twee titels. “Het was voor mij een extra beladen duel”, gaf hij toe tegenover Spakenburg TV.

Zakten weg na droomstart

“We hadden een droomstart, maar daarna zakten we iets terug. En dat was het probleem. Ik baal het meest van de 2-1 van Lienden. Dat is zo makkelijk te voorkomen. Ik moet het mezelf aanrekenen dat we dat nog niet hebben doorgenomen met spelhervattingen.” Toch was hij niet onrustig. “Ik vind namelijk niet dat we in de problemen zijn geweest. Ons team was vele malen sterker dan Lienden.”

Geeft wel te denken

Olivier Pilon was overwegend tevreden. “Je ziet dat we alleen nog soms wat wegvallen. Dat moet er nog uit, zodat we constanter worden. We maken er zelf een zware wedstrijd van. Want als je doorgaat zoals in de eerste twintig minuten, dan speel je een heerlijke eerste helft en kun je daarna op de counter gaan spelen. Dat we zo terugvallen geeft wel te denken.” Zelf wordt hij steeds belangrijker voor Spakenburg, met opnieuw een goal en een assist. “Ik scoor weer gelijk na rust. Laten we dat er maar inhouden”, zegt hij lachend.

Bekijk de volledige interviews van Spakenburg TV

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD