Volg ons

Klompe: ‘Dat gelul over kansen missen zal allemaal wel’

Derde Divisie

Klompe: ‘Dat gelul over kansen missen zal allemaal wel’

Harkemase Boys pakte zaterdag ‘meer dan drie punten’, want ook de Friese eer stond op het spel in het duel tegen ONS Sneek. Een grootse wedstrijd werd het niet, maar daar maalde Harkema-coach Tieme Klompe nauwelijks om.

,,Als je wint is het altijd terecht”, stelde Klompe in gesprek met Harkemase Boys TV. Dat ook ONS Sneek zomaar de zege had kunnen grijpen, daar kan de oud-prof niets mee: ,,Dan moeten ze die kansen maar maken, zo simpel is het. Dat is gewoon kwaliteit ook. Dat gelul over kansen missen zal allemaal wel, maar als je ze niet maakt heeft dat ook met kwaliteit te maken. Daar ben ik heilig van overtuigd.”

Klompe is tevreden over de seizoensstart van zijn ploeg: ,,Qua resultaten zijn we goed begonnen. Negen punten uit vier duels is een redelijk buffertje. Dat heb je in deze competitie ook wel nodig, want alles kan volgens mij.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie