woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKlein zucht diep: "Hopelijk is blessureboeg snel minder"

Klein zucht diep: “Hopelijk is blessureboeg snel minder”

Arnold Klein heeft ook de tweede wedstrijd als hoofdtrainer van Spakenburg verloren. Bij FC Lienden werd het liefst 4-1, waardoor de marge op de degradatieplaatsen nog verder is geslonken. Toch vond Klein niet dat zijn ploeg slecht had gevoetbald.

In zo’n fase zitten wij

Door een eigen fout kwam Spakenburg op achterstand. “Wederom net zoals vorige week. We hebben ons wel goed opgericht en een goede eerste helft gespeeld.” Het werd ook 1-1. “Lienden heeft daarop alleen de lange bal laten zien, maar je staat toch weer vanuit het niets achter. Ze raken de bal volledig verkeerd en komt voor de voeten van een speler van Lienden. In zo’n fase zitten wij. Het geluk dat zij hebben, dat hebben wij niet”, baalt hij tegenover RTV Utrecht.

Omslagpunt gezocht

“Het zal wel snel moeten omslaan. We hebben er ook vandaag alles aan gedaan, dus dat het onrustig is zal daar niets aan veranderen. Het zit momenteel gewoon niet mee. Voor volgende week moeten we ons weer fris maken en weer met volle moet er tegenaan.”

Blessureboeg

Een groot probleem is de bezetting. “Laten we daarnaast hopen dat de blessureboeg snel minder wordt, want vooral achterin hebben we momenteel gewoon niet de mogelijkheden. We moeten zoveel mensen in de defensie opstellen die het ten eerste eigenlijk misschien niet eens kunnen en daarnaast geen echte verdedigers zijn. Momenteel is het zo dat wanneer er ééntje terug is er weer eentje uitvalt.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD