dinsdag, 27 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKlein: "Voelt achteraf als twee punten verloren"

Klein: “Voelt achteraf als twee punten verloren”

Arnold Klein en Olivier Pilon baalden na afloop van de wedstrijd tegen Jong Vitesse flink. Spakenburg leek tenslotte af te stevenen op een overwinning tegen de ploeg uit Arnhem, maar in de slotfase werd het 2-2 via Cali Daniel. De trainer en de man van de twee goals waren teleurgesteld.

Twee punten verloren

Jong Vitesse liet spelers als Alexander Büttner en Kevin Diks meedoen tegen Spakenburg. Trainer Klein hield dan ook gemengde gevoelens over aan het binnengehaalde punt. “Bij voorbaat aan de wedstrijd, gezien de opstelling van Vitesse, als één punt gewonnen. En achteraf als knullig en als twee verloren”, gaf de oefenmeester van Spakenburg te kennen in gesprek met RTV Utrecht.

Teleurstelling bij Pilon

Alhoewel Pilon goed was voor twee doelpunten en afstevende op de titel matchwinner, was er na afloop niet veel te juichen. “Daar leek het inderdaad naartoe te gaan. Helaas vlak voor het einde ging het nog mis, zuur”, vertelde Pilon, die de puntendeling voelde als een nederlaag. “Op dit moment wel eventjes. Alhoewel de twee trainers meteen aangaven dat ze heel erg tevreden waren over de inzet en wat ze gezien hebben van ons. Maar dat wil er nu nog even niet in.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD