Volg ons
Arnold Klein Spakenburg

Tweede Divisie

Klein: “Spakenburg heeft geen vechtploeg, we hebben gefaald”

Klein: “Spakenburg heeft geen vechtploeg, we hebben gefaald”

Tot zijn afgrijzen zag trainer Arnold Klein Spakenburg opnieuw verliezen. De coach baalde vooral dat sommige spelers de duels niet leken te willen aangaan: “Ik zag sommige spelers hun been terugtrekken.”

Waarom doen ze dat

Klein: “Ik vraag me af waarom ze dat doen, want het draait juist om duels winnen. Feit is dat we een voetballende ploeg hebben, geen vechtploeg. En daarnaast slagen we er niet in voorwaartse druk te zetten, terwijl je daarmee minder druk op je defensie krijgt.”

Als groep gefaald

Hij vervolgt tegenover TweedeDivisie.org: “We hebben vandaag als groep, inclusief staf, gefaald. We hebben te maken met spelers die de club gaan verlaten, dat is geen makkelijke situatie.” Door de nederlaag zakt Spakenburg naar een gedeelde veertiende plaats op de ranglijst: “Wat nu? Tsja, we hebben niet zo heel veel lades met noodgrepen meer die we kunnen opentrekken. We zullen eerst intern spreken over hoe we hieruit denken te gaan komen”, besluit Klein.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie