vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlVerdwenen clubsJong VitesseKlein-Holte (Jong Vitesse) drie maanden buitenspel: 'Dit moest gebeuren'

Klein-Holte (Jong Vitesse) drie maanden buitenspel: ‘Dit moest gebeuren’

Joris Klein-Holte is de komende drie maanden niet inzetbaar voor het naar de Tweede Divisie gepromoveerde Jong Vitesse. De verdediger (21) moest een operatie ondergaan aan zijn enkel, een andere oplossing was er naar zeggen in dit stadium niet meer.

Injecties
Vanzelfsprekend is de talentvolle verdediger op zijn zachts gezegd niet blij met het feit dat hij de komende maanden langs de kant moet staan als zijn teamgenoten wedstrijden spelen in de Tweede Divisie. ,,Maar tegelijk weet ik ook dat het echt niet anders kon. Ik kan niet het hele seizoen met injecties en deze pijn blijven spelen. Dan kom je jezelf toch een keer tegen. Dit moest gebeuren”, aldus Klein-Holte tegenover De Gelderlander.

Pijn
De verdediger verscheen wel op het trainingsveld bij de voorbereiding op het nieuwe seizen, maar al snel bleek dat het geen haalbare kaart was om met de pijn door te blijven gaan. ,,Op de eerste trainingsdagen ging het nog wel, maar de afgelopen week werd de pijn bij inspanning steeds erger. Vooral de ochtend na een flinke training of oefenwedstrijd deed het heel veel pijn. Toen heb ik aangegeven dat het beter was om de enkel eens goed te onderzoeken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD