woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieKieboom: Helmond Sport of Tweede Divisie

Kieboom: Helmond Sport of Tweede Divisie

Voormalig Sparta-doelman Ricardo Kieboom hoopt op korte termijn een nieuwe club te vinden. De sluitpost is komende dagen op proef bij Helmond Sport, maar mocht dat niet op een contract uitdraaien, dan staat de keeper ook open voor clubs in de Tweede Divisie.

Kijken wat het beste is
,,Met Helmond Sport was er al eerder contact en nu zette zich dat eindelijk door”, vertelt de 25-jarige doelman, eerder actief bij onder meer ADO Den Haag en RKC Waalwijk, in het AD. ,,Op vrijdag sluit ik aan en op zaterdag mag ik meedoen in een oefenwedstrijd. Ik hoop natuurlijk dat het ergens toe zal leiden, maar mocht het op niks uitlopen, dan moet ik wel goed kijken wat voor mij het beste is. Ik beschouw de Tweede Divisie dan ook als een serieuze optie, om daarbij dan op maatschappelijk niveau stappen te gaan maken. Het lijkt mij namelijk niet verstandig om te lang te gaan wachten.” Met Jong Sparta speelde Kieboom afgelopen seizoen al wedstrijden in de Tweede Divisie.

Amaarouk
Kieboom was eerder op proef bij het Portugese Moreirense FC, maar dat leidde niet tot een contract. Daarna hield hij zijn conditie op peil bij Jong Ajax. Helmond Sport voegt Nassim Amaarouk op amateurbasis toe aan haar selectie. De 21-jarige aanvallende middenvelder speelde eerder in de jeugdopleiding van NEC en het afgelopen half jaar op huurbasis voor Achilles ’29.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD