dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieKick Groot loopt wederom knieblessure op, Barendrecht deklasseert Odin ‘59

Kick Groot loopt wederom knieblessure op, Barendrecht deklasseert Odin ‘59

Voor ex-prof Kick Groot komt het leed in golven. Bij Jong AZ kampte hij al langdurig met een knieblessure. Telstar legde de voorstopper drie jaar vast, maar in Velsen-Zuid kwam hij nauwelijks in actie. Afgelopen zomer leurde zijn zaakwaarnemer met Groot langs vele clubs. Richard Plug van VVSB had hem er graag bij gehad, omdat hij al snel inzag dat Peet van der Slot zijn oude niveau niet zou aantikken. Kick Groot koos voor Odin’59. Dichter bij huis. De Heemskerkers gingen zaterdag met 5-0 onderuit bij Barendrecht en verloren ook hun ervaren verdediger.

 

Vlak voor rust viel Groot uit met een knieblessure. ,,Hij moet naar het ziekenhuis’’, zei zijn trainer Alex Geernaert. ,,Onderzoek zal uitwijzen hoe ernstig het echt is.”

Voor Barendrecht scoorden Altintas, Danny Monster, Bakour, Rosina en Romano van der Stoep. Afgelopen woensdag schakelde Barendrecht al ADO’20, een andere Heemskerkse club, uit in de eerste ronde van de KNVB-beker.

Overstappen naar zzp-boekhouder

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD