dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsBVV BarendrechtKhaldi excelleert bij Barendrecht: 'Ambities liggen in profvoetbal'

Khaldi excelleert bij Barendrecht: ‘Ambities liggen in profvoetbal’

Ali Khaldi is in rap tempo bezig zich te manifesteren bij Barendrecht. Het pas 19-jarige talent lijkt zijn kans te hebben gegrepen en scoorde zaterdag opnieuw.

Niet niks
,,Ik ben net negentien geworden en ben nu basisspeler in de tweede divisie”, jubelt Khaldi tegenover het AD. ,,Dat vind ik zelf niet niks. Ik ben bezig met ontwikkelen. Ik hoorde aan het begin van dit seizoen al dat ik goed voetbalde, maar ik me nu moest gaan belonen met goals. De laatste drie wedstrijden scoorde ik drie goals. Het rendement gaat dus de goede kant op.”

Profvoetbal
Trainer Adrie Poldervaart ziet in hem een mooie toekomst en tipt hem als een heel goede speler voor de Tweede Divisie. De multifunctionele Khaldi droomt zelfs nog van een niveau hoger: ,,Als ik zo doorga, hoop ik dat ik ooit een divisie hoger kan voetballen. Mijn ambities liggen in het profvoetbal.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD