maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKevin Vink baalt van reserverol bij Excelsior Maassluis

Kevin Vink baalt van reserverol bij Excelsior Maassluis

Kevin Vink weigert zich neer te leggen bij een rol als invaller cq pinchitter bij Excelsior Maassluis. Dat maakte de oud-prof recent duidelijk in het AD.

Terugvechten
,,Ik train vanaf het begin van het seizoen twee in plaats van drie keer. De trainer kiest nu voor twee iets dynamischere spitsen. Ik ben het er niet mee eens. Ik denk dat ik na een iets minder begin van het seizoen de laatste periode een hoog rendement heb behaald. Ik wil ook zeker nog niet de rol van pinchitter op mij nemen. Ik vind dat ik daar nog te goed voor ben voor dit elftal. Het is momenteel echter de keuze van de trainer, maar ik heb al vaker laten zien dat ik mij weer terug kan vechten. Daar ben ik dus niet zo bang voor.”

Dringen
Coach Jeroen Rijsdijk onderschrijft in Vink geen pinchhitter te zien, maar simpelweg de laatste duels te hebben gekozen voor andere types in zijn voorhoede: ,,Jeremy en Dean hebben het de laatste weken uitstekend gedaan. Het is even dringen voorin, maar je ziet aan zijn invalbeurt (tegen VVSB, red.) dat Kevin nog steeds van enorme waarde is voor onze ploeg.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD