Volg ons

Tweede Divisie

Kevin Vink baalt van reserverol bij Excelsior Maassluis

Kevin Vink baalt van reserverol bij Excelsior Maassluis

Kevin Vink weigert zich neer te leggen bij een rol als invaller cq pinchitter bij Excelsior Maassluis. Dat maakte de oud-prof recent duidelijk in het AD.

Terugvechten
,,Ik train vanaf het begin van het seizoen twee in plaats van drie keer. De trainer kiest nu voor twee iets dynamischere spitsen. Ik ben het er niet mee eens. Ik denk dat ik na een iets minder begin van het seizoen de laatste periode een hoog rendement heb behaald. Ik wil ook zeker nog niet de rol van pinchitter op mij nemen. Ik vind dat ik daar nog te goed voor ben voor dit elftal. Het is momenteel echter de keuze van de trainer, maar ik heb al vaker laten zien dat ik mij weer terug kan vechten. Daar ben ik dus niet zo bang voor.”

Dringen
Coach Jeroen Rijsdijk onderschrijft in Vink geen pinchhitter te zien, maar simpelweg de laatste duels te hebben gekozen voor andere types in zijn voorhoede: ,,Jeremy en Dean hebben het de laatste weken uitstekend gedaan. Het is even dringen voorin, maar je ziet aan zijn invalbeurt (tegen VVSB, red.) dat Kevin nog steeds van enorme waarde is voor onze ploeg.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie