Volg ons

IJsselmeervogels

Kevin van Diermen tekent voor 3 seizoenen bij IJsselmeervogels

Kevin van Diermen tekent voor 3 seizoenen bij IJsselmeervogels

Kevin van Diermen speelt definitief komende jaren voor IJsselmeervogels. Eerder deze week werd de aanstaande overgang al gemeld, maar was deze volgens de Rooien nog niet rond, nu volgt wel het groene licht.

De 29-jarige verdediger tekent bovendien voor liefst drie seizoenen op de Westmaat. Zo’n 17 jaar geleden verliet hij IJsselmeervogels om te gaan spelen in de jeugdopleiding van Vitesse. Via Go Ahead Eagles, Excelsior, NAC en De Graafschap maakt Van Diermen nu de cirkel weer rond.

,,Het moge duidelijk zijn dat we Kevin graag wilden toevoegen aan onze selectie”, reageert André van Diermen namens de technische commissie op de clubsite. ,,Kevin past precies in ons beleid, waarin we met Spakenburgers, aangevuld met spelers uit de regio, een herkenbaar elftal willen hebben. Bovendien mag je hem, ondanks dat het nog geen dertiger is, al best een routinier noemen. Met zijn ervaring kan hij dit seizoen voor de groep in het algemeen en de jonge spelers in het bijzonder van grote toegevoegde waarde zijn. We zijn dan ook blij en trots dat we hem komend seizoen op de rode zijde van De Westmaat kunnen bewonderen.”

Advertentie
Advertentie

Meer over IJsselmeervogels