HomeCompetitiesDerde DivisieKevin Schmidt strijkt neer bij VVOG

Kevin Schmidt strijkt neer bij VVOG

Kevin Schmidt speelt komend seizoen in het groen-wit van VVOG. De 26-jarige aanvaller besloot afgelopen zomer DOVO te verlaten.

Over het vertrek bij de Veenendaalers stelde Schmidt recent in gesprek met Voetbal247.nl: ,,We hebben enkele gesprekken gevoerd, maar ik kreeg geen aanbieding. Op een gegeven moment was ik het zat en had ik zoiets van laat het nu maar zitten. Ik nam toen de beslissing om te vertrekken om zo meer tijd te hebben om een nieuwe club te vinden.” Recent nog was de aanvaller op stage bij TEC, maar dat resulteerde niet in een contract.

In Harderwijk is men zeer content met de meest recente aanwinst: ,,De sterke aanvaller liet tegen VVOG al enkele keren zijn kwaliteiten zien toen hij bij DOVO en Achilles ’29 voetbalde (daar scoorde hij zelfs drie keer tegen VVOG), maar daarnaast heeft hij ook diverse avonturen beleefd in het Schotse profvoetbal. Kevin is een all-round aanvaller en kan eigenlijk op alle posities voorin uit de voeten. Hij is sterk in de duels, is erg snel op de eerste meters, heeft een korte draai en pikt makkelijk zijn goaltjes mee. Hij komt uit de jeugdopleiding van PEC Zwolle en heeft daar onder andere getraind onder Marco Roelofsen.” Tegenover de komst van Schmidt staat wel het vertrek van Jona de Bruin, die kiest voor zijn studie en niet uit zal komen voor VVOG komend seizoen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.