Volg ons

Derde Divisie

Kevin Schmidt hakt knoop door en vertrekt bij DOVO

Kevin Schmidt hakt knoop door en vertrekt bij DOVO

De samenwerking tussen DOVO en Kevin Schmidt blijft beperkt tot één seizoen. De 26-jarige aanvaller is het wachten op de clubleiding beu en hakt daarom nu zelf de knoop door: hij vertrekt.

,,Ik denk dat ik wel bewezen heb dat ik de kwaliteiten heb om minstens op dit niveau elk team beter te maken”, zegt hij in het AD. Schmidt had de intentie om op Panhuis te blijven, maar wachtte tevergeefs op een aanbieding van DOVO. ,,Daarom kies ik nu voor mezelf, ik ben het wachten een beetje zat. Anders eindig ik straks zonder club, de voorbereiding op het nieuwe seizoen is al om de hoek.”

Schmidt kwam vorige zomer over van Achilles ’29, waar hij één van de lichtpuntjes was in het seizoen 2018/2019. Ook bij DOVO kwam hij goed voor de dag, maar het leidde niet tot contractverlenging. Het is nog niet bekend waar de aanvaller volgend seizoen actief is.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie