Volg ons
Fox-Sports-Tweede-Divisie

Tweede Divisie

Keuze liveduel FOX Sports wekt opnieuw bevreemding

Keuze liveduel FOX Sports wekt opnieuw bevreemding

De keuzes van FOX Sports als het gaat om de livewedstrijd uit de Tweede Divisie blijft bevreemding wekken. Opnieuw strijkt de betaalzender neer bij een wedstrijd van IJsselmeervogels, tot verbazing van de eigen fans.

Want hoewel de Rooien de handdoek al hebben geworpen en AFC al min of meer feliciteerden met het kampioenschap, kiest FOX er toch voor om zaterdag het duel tussen De Treffers en IJsselmeervogels, een wedstrijd om des keizers baard, live op televisie te brengen. Of, zoals IJsselmeervogels-supporter Henk Korlaar het verwoordt: ,,Ze willen bij Fox echt zeker weten dat we geen kampioen worden…”

De betaalzender had immers diverse logischere keuzes, zeker gezien het feit dat FOX dit seizoen al onevenredig vaak IJsselmeervogels in beeld bracht. Wat te denken bijvoorbeeld van de streekderby FC Lienden – GVVV, die voor Lienden nog van groot belang is in de strijd om lijfsbehoud. Of de zaterdagklassieker Katwijk – HHC, de Rijnmondse derby tussen Barendrecht en Jong Sparta of Kozakken Boys – VVSB, waar voor de Noordwijkerhouters nog grote belangen op het spel staan.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

× Mijn veilige donatie
Periode
Bedrag
Ander bedrag
Persoonlijke info
Ik doneer anoniem


Powered by Whydonate

Meer over Tweede Divisie