dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieKeur aan prominenten bij trainersshow RTV Katwijk

Keur aan prominenten bij trainersshow RTV Katwijk

RTV Katwijk trapt het voetbalseizoen af met haar jaarlijkse trainersshow. Na een verplichte rustpauze worden de poorten van de Tweede en Derde Divisie geopend. Traditiegetrouw staat de sportredactie van RTV Katwijk, de lokale omroep van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg, stil bij de start van de voetbalcompetitie. Vrijdagavond vanaf 19:00 uur – in een speciale radioshow – schuift een parade aan hoofdtrainers aan tafel. Het decor wordt gevormd door het sponsorhome van amateurlandskampioen Katwijk. De tafelbezetting is als volgt:

19:00u-20:00u John Blok (Scheveningen), Erik Assink (Quick Boys), Niek Oosterlee (GVVV) en Robbert de Ruiter (FC Lisse)

20:00u-21:00u Jack v.d. Berg (Katwijk), nog niet bekend (Rijnsburgse Boys), Ted Verdonkschot (IJsselmeervogels) en Jack Honsbeek (VVSB)

Voetballiefhebbers in en buiten de gemeente Katwijk hoeven niks te missen van deze spetterende seizoensopening. Luister mee via deze link en je bent op de hoogte van het laatste nieuws rond de Tweede en Derde Divisie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD