zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieKetting: 'Terugkeer Eredivisie is het doel'

Ketting: ‘Terugkeer Eredivisie is het doel’

Go Ahead Eagles koos afgelopen weekend voor Rick Ketting als defensieve versterking. De 21-jarige centrale verdediger komt over van Sparta en tekent voor twee jaar in Deventer. Onduidelijk is waar de toekomst van Tim Siekman, de andere kandidaat om een contract te verdienen tijdens zijn proefperiode, ligt.

Geef nooit op
Ketting is zeer enthousiast over zijn nieuwe club, stelt hij op de clubsite: ,,Go Ahead Eagles staat er gewoon op alle fronten goed op in Nederland: qua stadion, fans en beleving. De club is ambitieus, net als ik. Terugkeren op het hoogste niveau, dat is het doel. Wat de fans van mij kunnen verwachten? Ik ben goed in de duels, coach mijn medespelers en ga altijd écht 100%. Ik geef nooit op.”

Potentie
In Deventer ziet met nog veel groeimogelijkheden bij de jonge mandekker: ,,Afgelopen week bevestigde Rick tijdens zijn proefperiode het beeld dat we al van hem hadden”, stelt technisch manager Dennis Bekking. ,,Hij is een sterke verdediger met veel potentie. Bovendien zit er een goede kop op en beschikt hij over veel spelintelligentie. Die gebruikt hij ook in de coaching naar zijn medespelers.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD