Volg ons

Tweede Divisie

Kenny Teijsse gelooft in nieuwe bekerstunt AFC tegen Willem II

Kenny Teijsse gelooft in nieuwe bekerstunt AFC tegen Willem II

Na het uitschakelen van Telstar en TOP Oss mag AFC het vanavond in het bekertoernooi opnemen tegen eredivisionist Willem II, dat eerder Spakenburg versloeg. Ondanks het klasseverschil, acht Kenny Teijsse de Amsterdammers niet bij voorbaat kansloos.

„Als iedereen nog net iets scherper is dan vandaag, dan kunnen wij voor een stunt zorgen”, sprak Teijsse na de doelpuntloze remise tegen De Telegraaf. Hij wijst op de zware opgave die profclubs vaak hebben tegen ‘amateurs’. ,,Geloof me, dat waren geen leuke wedstrijden”, weet Teijsse als oud-prof. ,,Willem II kan het eigenlijk alleen maar fout doen, terwijl wij weinig te verliezen hebben en redelijk vrijuit kunnen voetballen. Mits zij niet snel op voorsprong komen, kan het voor Willem II een hele vervelende wedstrijd worden.”

Trainer Ulrich Landvreugd geniet van het succes van zijn club: ,,Steeds meer jeugdige supporters scanderen de namen van de spelers. Er is veel herkenning en dat had je vorig jaar wat minder. Of ik met een ander gevoel naar de kerstdagen toe leef als we morgen verliezen? Ik ben wel een winnaar, maar dat denk ik niet. Het belangrijkste is dat we ons visitekaartje afgeven.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie