Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

KENNISMAKING | Jeffrey Bok (Ter Leede): ‘Alle vertrouwen dat het een leuk jaar gaat worden’

KENNISMAKING | Jeffrey Bok (Ter Leede): ‘Alle vertrouwen dat het een leuk jaar gaat worden’

De Derde Divisie van het zaterdagvoetbal kent dit seizoen maar liefst zeven nieuwe clubs die zullen strijden om de punten. In deze serie met de naam ‘kennismaking’ stellen wij de clubs aan u voor en laten wij een van de spelers van deze vereniging aan het woord over de voorbereiding en de doelstelling voor komend seizoen. In het vierde deel van deze serie komt Jeffrey Bok aan het woord,  aanvaller van promovendus Ter Leede.

Kampioen
Ter Leede kroonde zich in het seizoen 2018/2019 tot kampioen van de hoofdklasse A in het zaterdagvoetbal. Dit met zes punten voorsprong op de nummer twee op de ranglijst RKAV Volendam. Dit was een prestatie van formaat omdat laatstgenoemde ploeg geruime tijd een grote voorsprong had op alle concurrenten en een titel slechts een kwestie van tijd leek te zijn. De club wist vier nieuwe spelers aan de selectie toe te voegen, te weten Mounir Darazzi (De Dijk), Sohaib Echahbouni (Zeeburgia), Noah Marti (Hoofddorp) en Clé Vos de Mooij (Legmeervogels). Het zag onder andere Rob Zandbergen vertrekken naar VVSB, hij was de man met de meeste speelminuten in het voorgaande seizoen bij Ter Leede, de nummer twee op deze ranglijst was Jeffrey Bok.

Zware potjes
Ter Leede start het nieuwe seizoen op zaterdag 24 augustus 2019 tegen VVSB, direct dus een goede graadmeter voor de promovendus. De vraag is dan ook hoe het team er volgens Jeffrey Bok momenteel voorstaat. ,,Tot nu toe denk ik dat wij met een goed gevoel terug kunnen kijken naar de voorbereiding op het nieuwe seizoen. We hebben een aantal zware potjes gespeeld en dat hebben wij naar mijn mening redelijk goed gedaan. Als ik naar mijn persoonlijke prestaties kijk denk ik dat het altijd nog een stukje beter kan, maar ik heb er vertrouwen in dat dit vanzelf goed zal komen”, aldus Bok tegenover Voetbal247.

Middenmoot
De Derde Divisie van het zaterdagvoetbal is een geheel nieuwe competitie voor Ter Leede en Bok. Gezien de hoeveelheid nieuwe ploegen in deze afdeling is een doelstelling bepalen lastig.,,Ik kijk er echt naar uit, als team hebben wij er echt zin in om te beginnen. Deze competitie zal zeker lastiger zijn dan het vorige seizoen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het een leuk jaar gaat worden in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. Op dit moment weet ik nog niet zoveel over de ploegen die wij dan tegen gaan komen. Ik weet wel dat het allemaal een stuk fysieker zal zijn en voetballend wat beter in deze competitie als je dat vergelijkt met de hoofdklasse. Een doelstelling bepalen voor komend seizoen is dan ook moeilijk, maar ik ga er toch wel vanuit dat wij ergens in de middenmoot eindigen.”

Top seizoen
Ter Leede veroverde vorig seizoen de titel en Bok keek nog even terug op deze fraaie prestatie. ,,In het begin van de competitie hebben wij veel punten laten liggen. In de winterstop stonden wij tien punten achter op koploper Volendam. Als je dan ziet hoe we dat later recht hebben gezet dan denk ik dat wij wel mogen spreken van een top seizoen”, besloot de aanvaller zijn verhaal.

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag