Volg ons

Noordwijk

Kees Zethof tekent bij als trainer van vv Noordwijk

Kees Zethof tekent bij als trainer van vv Noordwijk

Kees Zethof is ook volgend seizoen eindverantwoordelijk voor de sportieve prestaties van vv Noordwijk. De oefenmeester verlengde zijn contract en gaat daarmee zijn vijfde jaar op Duinwetering in.

,,Nadat door beide partijen werd uitgesproken dat er totaal nog geen reden was om de samenwerking te beëindigen, is besloten dat Kees Zethof ook volgend seizoen als hoofdtrainer bij Noordwijk werkzaam zal zijn”, schrijft Noordwijk op haar website. ,,Uiteraard hopen beide partijen dat er snel weer getraind en gevoetbald kan gaan worden om een vervolg te geven aan de huidige competitie. Dat de reguliere competitie niet zal worden uitgespeeld op de normale manier moge duidelijk zijn. Hoe dit wel gaat gebeuren hopen we half december van de KNVB te horen.”

Zethof presteerde in de afgelopen vier seizoenen uitstekend. De coach leidde de Noordwijk zowel naar het kampioenschap in de Hoofdklasse als het jaar erop in de Derde Divisie. In de Tweede Divisie doet de club weliswaar niet bovenin mee, maar toont het wel aan dat het thuishoort op het hoogste amateurniveau met doorgaans attractief voetbal.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Noordwijk