maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKees Tol: "Zo slap verlies je van iedereen"

Kees Tol: “Zo slap verlies je van iedereen”

Met ingehouden woede analyseerde Spakenburg-spits Kees Pier Tol de 5-1 nederlaag tegen Koninklijke HFC: “Wij deden dingen verkeerd die bij de F-pupillen nog niet verkeerd gaan.”

Van iedereen flink op je kloten

“In de rust hadden we al met 5-0 achter kunnen staan. We zijn er nog goed vanaf gekomen met een 5-1 eindstand. Als je zo slap speelt, kun je werkelijk van iedereen flink op je kloten krijgen. Het is dat Koninklijke HFC geen geweldige ploeg is, want speel je zo tegen Kozakken Boys dan ga je er met 18-0 af”, aldus Tol tegenover TweedeDivisie.org

Niet meer schreeuwen

Hoewel de Volendammer de vinger op de zere plek legde en de afstraffing zeker niet goed praatte, bleef hij rustiger dan in voorgaande jaren bij dergelijke ontluisterende nederlagen: “Sinds drie jaar heb ik me bij bepaalde dingen neergelegd”, stelde Tol cryptisch. “Hoe dat komt laat ik even in het midden, al zijn er aan het einde van vorig seizoen dingen bij de club gebeurd waardoor ik niet meer ga schreeuwen en mijn woede binnen houd.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD