Volg ons
Kees-Tol-Spakenburg

Tweede Divisie

Kees Tol: “Zo slap verlies je van iedereen”

Kees Tol: “Zo slap verlies je van iedereen”

Met ingehouden woede analyseerde Spakenburg-spits Kees Pier Tol de 5-1 nederlaag tegen Koninklijke HFC: “Wij deden dingen verkeerd die bij de F-pupillen nog niet verkeerd gaan.”

Van iedereen flink op je kloten

“In de rust hadden we al met 5-0 achter kunnen staan. We zijn er nog goed vanaf gekomen met een 5-1 eindstand. Als je zo slap speelt, kun je werkelijk van iedereen flink op je kloten krijgen. Het is dat Koninklijke HFC geen geweldige ploeg is, want speel je zo tegen Kozakken Boys dan ga je er met 18-0 af”, aldus Tol tegenover TweedeDivisie.org

Niet meer schreeuwen

Hoewel de Volendammer de vinger op de zere plek legde en de afstraffing zeker niet goed praatte, bleef hij rustiger dan in voorgaande jaren bij dergelijke ontluisterende nederlagen: “Sinds drie jaar heb ik me bij bepaalde dingen neergelegd”, stelde Tol cryptisch. “Hoe dat komt laat ik even in het midden, al zijn er aan het einde van vorig seizoen dingen bij de club gebeurd waardoor ik niet meer ga schreeuwen en mijn woede binnen houd.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie