Volg ons
Robin van der Ende Kees Tol

Derde Divisie

Kees Tol: ‘Volgende week zijn we kampioen’

Kees Tol: ‘Volgende week zijn we kampioen’

Kees Pier Tol liet zijn voeten spreken tegen ASWH en zorgde daarmee voor de officieuze titel voor Spakenburg. ,,Iedereen weet dat dit never nooit meer fout zal gaan. Volgende week zijn we kampioen”, stelt de Volendammer tegenover het AD.

Alles meegemaakt
Voor Tol krijgt zijn vertrek daarmee een gouden randje: ,,Ik heb hier alles meegemaakt. Hoogtepunten – volgend weekeinde word ik hier ik met de club voor de tweede keer kampioen – maar ook dieptepunten met de eerste degradatie in de historie vorig seizoen. Wat overheerst is het positieve.”

Wijzer geworden
Toch werd de spits de afgelopen weken wel weer op de proef gesteld, toen coach John de Wolf hem passeerde: ,,In het verleden zou ik in mijn situatie rare dingen hebben gedaan en geroepen. Ik ben wijzer geworden. Ik wil hier met opgeheven hoofd vertrekken.”

Advertentie
Advertentie

Meer over Derde Divisie