maandag, 11 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieKees Tol: 'Denk niet dat Jong Almere City het volhoudt'

Kees Tol: ‘Denk niet dat Jong Almere City het volhoudt’

Met drie doelpunten toonde Kees Pier Tol opnieuw zijn oude, blakende vorm. De Volendammer was dan ook zeer tevreden na afloop: ,,Dit was een hartstikke lekker potje voor mijzelf”, sprak hij tegenover Spakenburg TV.

Beter gaan voetballen
,,We zijn gewoon dodelijk effectief. We hebben 37 punten uit 16 wedstrijden, dus maar 11 verliespunten en nog maar 11 goals tegen. Het zit gewoon heel goed in elkaar”, weet de aanvaller. ,,We moeten nog wel beter gaan voetballen, dat ziet iedereen en dat zien we zelf ook. Maar als je vandaag ziet hebben we bij vlagen aardig voetbal laten zien.”

Regels
Tol ziet de tweede seizoenshelft dan ook met vertrouwen tegemoet: ,,Ik denk persoonlijk dat Jong Almere City het niet gaat volhouden omdat bepaalde jongens van het eerste door de geldende regels straks niet meer met het tweede mee mogen doen en dan denk ik aan het einde van de rit dat wij toch wat meer steady zijn.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD