Volg ons
Kees Spaan Kozakken Boys

Kozakken Boys

Kees Spaan stapt per direct op bij Kozakken Boys

Kees Spaan stapt per direct op bij Kozakken Boys

Technisch Directeur Kees Spaan heeft per direct zijn taken neergelegd bij Kozakken Boys, meldt AD Rivierenland. Spaan, die onlangs zijn contract met de Werkendammers met een jaar verlengde tot 2021, had een verschil van mening met de club over een op handen zijnde transfer en heeft daarop besloten zijn ontslag in te dienen, aldus de regionale krant.

Spaan had ingespeeld op het vertrek van aanvaller Terence Groothusen en een onbekende verdediger. Toen bleek dat de verdediger niet zou vertrekken werd de TD gevraagd die laatste versterking voorlopig in de koelkast te zetten, ondanks een externe financier die bereid zou zijn om de kosten te dekken.

In een reactie bij AD Rivierenland laat de voorzitter van Kozakken Boys, Henk de Goeij, weten dat de club dergelijke financiele constructies wil vermijden. ,,Wij willen niet meer het risico nemen de rode cijfers in te duiken. Dat hebben wij met Spaan gecommuniceerd en dat is voor hem blijkbaar de reden om per direct afscheid te nemen.” De Goeij heeft de deur nog niet volledig dicht gegooid en wil nog met de TD in gesprek.

Kees Spaan heeft zelf in een reactie laten weten dat hij inderdaad is opgestapt, maar dat hij er op dit moment geen verdere uitspraken over doet.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Kozakken Boys