Volg ons

Tweede Divisie

UPDATE: Keert weggestuurde Arda Havar terug bij Kozakken Boys?

UPDATE: Keert weggestuurde Arda Havar terug bij Kozakken Boys?

Waar speelt Arda Havar na de winterstop? De bij De Treffers weggestuurde aanvaller zou wel eens kunnen terugkeren bij Kozakken Boys, waar hij reeds eerder speelde.

Daarop zinspelen verschillende mensen op Twitter, waaronder materiaalman Hans Visser van Kozakken Boys. Havar stelde vrijdag in De Gelderlander verrast te zijn door het besluit van De Treffers om de samenwerking per direct te verbreken: ,,Twee weken geleden bij het laatste duel was er nog niets aan de hand. En deze week werd me plots medegedeeld dat ze vanwege een opeenstapeling van factoren geen gebruik meer van me willen maken. Misschien dat het komt doordat ik vanwege mijn werk als koerier tweemaal te laat ben gekomen én één keer niet kwam opdagen bij een training.”

Opvallend zijn de uitspraken van Havar in september, toen hij net was aangesloten op sportpark Zuid. Destijds vertelde hij – eveneens aan De Gelderlander – ,,Om eerlijk te zijn, eigenlijk wil ik in de winterstop hier weg. Echt waar. Ik wil nog één keer op avontuur in Azië. Er is nog niks concreet hoor, maar de eerste contacten zijn al wel gelegd. De Treffers is op de hoogte, die club weet ook dat ik nog een keer het profvoetbal wil spelen. Financieel is zo’n avontuur ook aantrekkelijk natuurlijk, dat is op mijn leeftijd belangrijk. Daarnaast spelen de clubs daar in grote stadions, bovendien zie ik zo meer van de wereld.” Havar speelde tussen 2010 en 2013 al voor Kozakken Boys.

UPDATE: Materiaalman Hans Visser ontkent inmiddels dat Havar definitief zou terugkeren in Werkendam. De aanvaller zou slechts eenmalig meegedaan hebben met een toernooi op de Zwaaier.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie