woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKeeperszorgen Achilles '29 en De Treffers voor Groesbeekse derby

Keeperszorgen Achilles ’29 en De Treffers voor Groesbeekse derby

Bij Achilles ’29 zal tijdens de Groesbeekse derby tegen De Treffers het doel worden verdedigd door Desny Royendijk. Bij de Heikanters zijn eerste doelman Timo Plattel (foto) én tweede keus Dani Centen niet beschikbaar vanwege een schorsing. Beiden kregen afgelopen weekend een rode kaart.

Luxeprobleem
De 19-jarige Royendijk speelt sinds deze zomer voor Achilles, nadat hij overkwam van vierdeklasser SIOL en in de jeugd van NEC keepte. ,,We hebben er alle vertrouwen in dat Desny de klus kan klaren”, zegt trainer Eric Meijers in De Gelderlander. ,,Er is geen keepersprobleem. Eerder een luxeprobleem. We hebben vier doelmannen voor twee teams.”

Kornelis
Ook bij De Treffers is het maar de vraag of eerste doelman Niels Kornelis kan spelen. Hij kampt met een hamstringblessure. Mocht hij niet kunnen keepen, dan is Jordy van de Kracht zijn logische vervanger. Hij keepte ook reeds de afgelopen duels.

FOX Sports
FOX Sports heeft de Groesbeekse derby uitgekozen om komende zaterdag live uit te zenden. Het duel begint om 15.30 uur, de uitzending vanaf 15.15 uur.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD