zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieUPDATE: Spakenburg wil extra doelman contracteren

UPDATE: Spakenburg wil extra doelman contracteren

Spakenburg worstelt nog voor de competitie begonnen is met een keepersprobleem. Doordat doelman Daan Huiskamp dinsdagavond in het verloren bekerduel geblesseerd uitviel en Martin van Barneveld vanwege zijn drukke werksituatie gestopt is, hebben de Blauwen alleen Leon ter Wielen (foto) nog als fitte en beschikbare doelman over. De club gaat dan ook zo spoedig mogelijk op zoek naar een extra sluitpost.

Buitenspel
Huiskamp liep dinsdagavond een gebroken duim op en had tevens korte tijd zijn elleboog uit de kom. Hij staat naar verwachting een maand buitenspel. Om die reden gaat Spakenburg alsnog proberen een extra keeper vast te leggen: ,,We hebben dinsdag meteen geschakeld en contact gelegd met een aantal keepers. Ik hoop dat dat voor zaterdag rond is, zodat we een goeie keeper op de bank hebben zitten”, stelt coach John de Wolf tegenover RTV Utrecht.

Krul
In de wandelgangen wordt de naam van André Krul reeds gefluisterd. De doelman speelde het afgelopen half jaar op de Westmaat, is momenteel nog clubloos en houdt naar verluidt zijn conditie op peil bij Ajax.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD