donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieUPDATE: Keepers Magreb '90 rouleren om de week

UPDATE: Keepers Magreb ’90 rouleren om de week

FC Dordrecht-trainer Gerard de Nooijer haalde landelijk het nieuws door zijn twee doelmannen om de twee duels te laten rouleren, maar ook bij Derde Divisionist Magreb ’90 doet zich een soortgelijke situatie voor. Daar rouleren doelmannen Bodhi Prinssen en Mounir Ouaj voorlopig om de week, laat trainer Jamal Yahiaoui weten aan Voetbal247.nl

Mee dealen
Prinsen kreeg afgelopen zaterdag de voorkeur, maar gaf na afloop tegenover het AD toe niet zo happy te zijn met de werkwijze van coach Jamal Yahiaoui (foto): ,,Ik baal enorm dat Mounir en ik pas vlak voor de warming-up horen wie er speelt. Ik zal er mee moeten dealen, maar blij word ik er niet van.” Dat is onjuist stelt de coach tegenover deze website: ,,Dat klopt pertinent niet. Omdat ik beschik over twee gelijkwaardige keepers, heb ik hen gezegd dat we de voorbereiding in feite doortrekken en ze om en om een wedstrijd spelen, tot er een moment komt waarop duidelijk is dat één van hen erboven uit stijgt. Want ik besef ook wel dat het voor een keeper en de laatste linie prettig is wanneer er vastheid is, maar voorlopig kiezen we even voor deze methode.”

Te graag bewijzen
De sluitpost was zelfkritisch over zijn optreden bij de vierde tegentreffer van ASWH. Hij liep helemaal naar de cornervlag om een aanval onschadelijk te maken, maar incasseerde daardoor juist een tegendoelpunt: ,,Ik heb daar helemaal niets te zoeken. Waarom ik mijn doel zo ver uit kwam? Ik denk dat ik mijzelf te graag wilde bewijzen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD