Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Keeper van Rood tekent bij; verdediger bij Blauw verscheurt contract

Keeper van Rood tekent bij; verdediger bij Blauw verscheurt contract

Spakenburg neemt komende zomer vervroegd afscheid van Ismo Vorstermans. De verdediger heeft nog een doorlopend contract, maar hij heeft besloten deze te verscheuren. Bij IJsselmeervogels heeft een vaste waarde juist bijgetekend. Jaimy Schaap zal nog zeker tot de zomer van 2019 voor de Rooien spelen.

Flinke omweg gemaakt

Schaap kwam afgelopen zomer na flinke omzwervingen terug bij IJsselmeervogels. Op zestienjarige leeftijd ging hij van de B1 van de Vogels naar FC Utrecht. Hij speelde vervolgens kortstondig in de Verenigde Staten om via DOVO en VVA’71 opnieuw in het betaalde voetbal uit te komen. Schaap zou eigenlijk bij GVVV gaan spelen, tot FC Dordrecht op de stoep stond. Verder dan het beloftenteam kwam hij niet en zo kwam Schaap terug naar IJsselmeervogels. Dit seizoen is hij een vaste waarde en speelde alle duels in de Derde Divisie Zaterdag.

Contract ontbonden

Vorstermans is aan zijn derde seizoen bezig bij Spakenburg. Hij speelde daarvoor ook voor FC Utrecht en heel kortstondig voor FC Dordrecht. Hij debuteerde met een doelpunt, om vervolgens na slechts een week zijn contract in te leveren. Hij was klaar met het voetbal en wilde zich op zijn maatschappelijke carrière gaan richten. Een jaar later ging Vorstermans wel in de toenmalige Topklasse aan de slag bij Spakenburg. De laatste maanden heeft hij echter veel blessureleed gekend en daarop bij de clubleiding het verzoek ingediend om zijn doorlopende contract te ontbinden.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag