woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagKeeper van Rood tekent bij; verdediger bij Blauw verscheurt contract

Keeper van Rood tekent bij; verdediger bij Blauw verscheurt contract

Spakenburg neemt komende zomer vervroegd afscheid van Ismo Vorstermans. De verdediger heeft nog een doorlopend contract, maar hij heeft besloten deze te verscheuren. Bij IJsselmeervogels heeft een vaste waarde juist bijgetekend. Jaimy Schaap zal nog zeker tot de zomer van 2019 voor de Rooien spelen.

Flinke omweg gemaakt

Schaap kwam afgelopen zomer na flinke omzwervingen terug bij IJsselmeervogels. Op zestienjarige leeftijd ging hij van de B1 van de Vogels naar FC Utrecht. Hij speelde vervolgens kortstondig in de Verenigde Staten om via DOVO en VVA’71 opnieuw in het betaalde voetbal uit te komen. Schaap zou eigenlijk bij GVVV gaan spelen, tot FC Dordrecht op de stoep stond. Verder dan het beloftenteam kwam hij niet en zo kwam Schaap terug naar IJsselmeervogels. Dit seizoen is hij een vaste waarde en speelde alle duels in de Derde Divisie Zaterdag.

Contract ontbonden

Vorstermans is aan zijn derde seizoen bezig bij Spakenburg. Hij speelde daarvoor ook voor FC Utrecht en heel kortstondig voor FC Dordrecht. Hij debuteerde met een doelpunt, om vervolgens na slechts een week zijn contract in te leveren. Hij was klaar met het voetbal en wilde zich op zijn maatschappelijke carrière gaan richten. Een jaar later ging Vorstermans wel in de toenmalige Topklasse aan de slag bij Spakenburg. De laatste maanden heeft hij echter veel blessureleed gekend en daarop bij de clubleiding het verzoek ingediend om zijn doorlopende contract te ontbinden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD