donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkKeeper Nick Borgman tekent bij ambitieus SDZ

Keeper Nick Borgman tekent bij ambitieus SDZ

Het Amsterdamse SDZ kan volgend seizoen gebruik maken van de diensten van keeper Nick Borgman. Borgman, nu nog keeper bij Derde Divisionist ASV De Dijk gaf een paar maanden geleden al aan bezig te zijn aan zijn laatste maanden op Schellingwoude en heeft nu dus in SDZ een nieuwe uitdaging gevonden.

De stap van de Derde Divisie naar een Tweede Klasser lijkt opmerkelijk, maar de Amsterdammers hebben een ambitieus traject uitgestippeld om binnen een paar seizoenen actief te zijn in de top-amateurcompetities. Dit seizoen lijkt in ieder geval aan die ambitie gehoor te worden gegeven, aangezien SDZ met nog zes wedstrijden te spelen, een voorsprong van zes punten op nummer twee, Kampong, verdedigt. Borgman hoopt dan ook snel weer de stap naar de hogere divisies te kunnen maken met zijn nieuwe team. De 22-jarige doelman geeft in het gesprek met Voetbal247.nl aan dat hij deze stap vooral ziet in een investering in zichzelf en zijn carrière.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD