dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsTECKeeper Kees Heemskerk stopt per direct bij TEC, Mathijs Swaneveld ruikt zijn...

Keeper Kees Heemskerk stopt per direct bij TEC, Mathijs Swaneveld ruikt zijn kans

Assistent-trainer Léon Hese en keeper Kees Heemskerk verlaten TEC per direct. De lezing is dat Hese en Heemskerk meer tijd willen vrijmaken voor hun maatschappelijke loopbaan en hun privéleven.

Stoppen

Ex-prof Léon Hese zegt hierover. ,,De beslissing om te stoppen was niet makkelijk. Ik merkte dat ik het steeds lastiger vond om mijn werk, mijn gezin en het assistent-trainerschap te combineren. Ook de reistijd speelt daarbij een rol. Maar ik heb met plezier samengewerkt met Hans van de Haar.”

Keeper Kees Heemskerk zegt. “Het was geen makkelijke keuze, maar ik heb hem op tijd gemaakt zodat TEC de tijd heeft om eventuele vervanging te vinden.”

 

Keeper

Maar TEC heeft in Mathijs Swaneveld al een uitstekende vervanger. Hij keepte zes jaar in de jeugd bij Sparta, mocht als tiener zelfs enkele malen met het eerste elftal meetrainen, maar raakte door zijn studie economie in de VS buiten beeld in Nederland.

In de VS maakte hij al indruk door zijn keeperswerk bij Virgina Tech. Swaneveld werd door de ACC-conference zelfs uitgeroepen tot een van de beste spelers van de competitie. Bij de SuperDraft, waar profclubs de allerbeste spelers kunnen vastleggen, viel hij toch buiten de boot, waarna hij terugkeerde naar zijn woonplaats Schoonhoven.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD