zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlClubsExcelsior MaassluisKeeper Jean Paul van Leeuwen opvolger van André Krul bij VV Katwijk 

Keeper Jean Paul van Leeuwen opvolger van André Krul bij VV Katwijk 

Jean Paul van Leeuwen is de verrassende nieuwe keeper van VV Katwijk. Hij volgt André Krul op die opteert voor een buitenlands avontuur. Van Leeuwen komt over van Excelsior Maassluis en tekent voor een jaar.

De 29-jarige in Vlaardingen woonachtige Jean Paul begon als klein jongetje bij DRGS in Schiedam. Via Sparta kwam hij bij de amateurtak van Feyenoord terecht om daarna de stap naar Excelsior Maassluis te maken.

Jean Paul is blij met de overstap. ,,Excelsior Maassluis betekent heel veel voor mij. Ik heb het al jaren enorm naar mijn zin bij deze selectie.

Mijn droom is altijd geweest om nog eens bij een club als VV Katwijk te mogen spelen.”

Vervolgt. ,,Na het gesprek Cees Bruinink en Anthony Correia was ik direct overtuigd en denk ik dat ik goed in de selectie en bij club zal passen.”

Namens VV Katwijk geeft Cees Bruinink aan zeer content te zijn met de komst van keeper Van Leeuwen: ,,​Al vele jaren is Jean Paul bij Excelsior Maassluis een zeer betrouwbare sluitpost en staat de verdediging van Excelsior Maassluis altijd uitstekend georganiseerd.”

,,Nadat André Krul aangaf graag aan het einde van het seizoen de stap naar het buitenland te willen maken, hebben wij zeer intensief gezocht naar een opvolger. Wij denken dat Jean-Paul met zijn ervaring goed bij onze andere jonge keepers past.”

,,Hij is een veelzijdige keeper die sterk is bij hoge ballen, goed in de eén- tegen-éénduels en hij beschikt over goede reflexen. Daarbij is hij sterk in de coaching.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD